Het Steigerhouthuis

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 547 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 • Ruilen & retourneren

  Zichttermijn:

  Je hebt ook bij ons op sommige producten recht op retour (herroepingsrecht) als in de wet kopen op afstand. Als producten speciaal voor jou besteld worden en/of speciaal op maat of op kleur gemaakt worden, geldt het herroepingsrecht wettelijk niet. Bijna alle meubelen maken we namelijk speciaal voor jou in een specifieke maat en onder speciale wensen. Na akkoord op een offerte of plaatsen van de order van een meubel die we op maat maken of lakken/beitsen kunnen we die in veel gevallen niet terugnemen, echter trachten we in dit geval wel altijd tot een bepaalde oplossing te komen.

  Controleer alstublieft direct na ontvangst van het product of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden, bij voorkeur via de mail.

  Voor producten die wel onder het herroepingsrecht vallen. (Accessoires, wandborden, etc.)
  Bent u niet tevreden over het product, dan kunt u deze zonder opgave van reden binnen het zichttermijn retourneren. Dit geldt dus niet voor bijna alle op maat en kleur gemaakte meubelen. Hiervoor proberen wij tot een evt. andere oplossing te komen.. U kunt het Modelformulier voor herroeping gebruiken om het artikel te retourneren.

   

  U kunt de producten retourneren:

  • Binnen het zichttermijn van 14 dagen.
  • Als het product in dezelfde staat als bij aflevering verkeerd.

  Voor een snelle en juiste verwerking van het teruggestuurde product is het volgende van belang:

  • Stuur ons alstublieft zo snel mogelijk het volledig ingevulde “modelformulier voor herroeping” naar ons terug.
  • Stuur ook gelijk een e-mail met daarin vermeldt: het ordernummer, factuurnummer en rekeningnummer.

  Binnen 2 werkdagen krijgt u een bevestiging van ontvangst en zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen hoe u het product kunt retourneren. Let op dat de verzendkosten voor heen en retourzending voor uw eigen rekening zijn. Na ontvangst van het product (wat nog in dezelfde staat als bij levering moet verkeren) zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag op uw rekening terug storten.

  Achteraf betalen met Klarna
  Goede service en hoge kwaliteit ( Klantwaardering 9.3 )
  Eigen bezorgdienst NL, BE en afhalen
  Op maat gemaakt
  Snelle levering
  Contact
  Sluisstraat 45
  9636 AN Zuidbroek
  (Alleen op afspraak)
  Tel: 06-21108633 
  Email: info@hetsteigerhouthuis.nl
  lionshome partner
  Beoordeling
  chevron-down
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram