Het Steigerhouthuis

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 441 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan info@hetsteigerhouthuis.nl door te geven.

Dit kan ook per reguliere post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens zijn:

Het Steigerhouthuis
Sluisstraat 45
9636 AN Zuidbroek
info@hetsteigerhouthuis.nl
Tel. 06-21108633

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar Het Steigerhouthuis bij aangesloten is. Email: info@keurmerk.info

Houdt u er rekening mee dat hout een natuurproduct is, elk door ons gebruikte plank is uniek en kan harsplekjes, beschadigingen en noesten bevatten.

Wij geven geen garanties op de werking van de gebruikte steigerhouten planken. Dit hoort bij steigerhouten meubelen. Dit evt. werken van steigerhout geeft nu net de extra uitstraling van een echt natuur product!

Voor meer informatie over klachtenafhandeling verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Achteraf betalen met Klarna
Eigen bezorgdienst NL, BE en afhalen
Goede service en hoge kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Contact

Sluisstraat 45
9636 AN Zuidbroek

(Alleen op afspraak)

Tel: 06-21108633
Email: info@hetsteigerhouthuis.nl

Beoordeling

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram