Het Steigerhouthuis

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 420 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgen

Wij bezorgen onze steigerhout meubelen tegen meerprijs door heel Nederland en België (Alleen Vlaanderen) . (Wadden eilanden, de rest van België en Duitsland is op aanvraag)

Hoe werkt dit?

Als u een bestelling plaatst kunt u ervoor kiezen om de meubelen tegen meerprijs te laten bezorgen. De bezorgkosten die wij berekenen zijn: Heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) €39,- België (Alleen Vlaams Gewest) €89,- (De bezorgkosten zijn voor de gehele bestelling, NIET per meubelstuk) U kunt uw keuze van bezorging selecteren in het keuzemenu in de winkelwagen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op in welke week uw steigerhout meubelen klaar zijn en op welke dag deze bezorgd kunnen worden. In de week van levering geven wij u telefonisch de tijdsindicatie van de bezorging nog even door. Op de bezorgdag belt de koerier u 1 uur voor levering, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Aflevering:

De koerier komt meestal alleen, daarom vragen wij u ook om even mee te helpen uitladen. Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden, levert de koerier de meubelen tot naast de bus!!

Ook belangrijk:

Standaard leveren wij onze steigerhout meubelen compleet gemonteerd af. Daarom is het belangrijk om goed te kijken of dit bij u door de deur of tuinopening past. Als dit niet past, kunnen wij op verzoek de meubelen gedemonteerd leveren. Dit kunt u bij uw bestelling aangeven.

Superlage prijzen
Eigen bezorgdienst NL, BE en afhalen
Goede service en hoge kwaliteit
Op maat gemaakt
Geen aanbetaling

Contact

Sluisstraat 45
9636 AN Zuidbroek

(Alleen op afspraak)

Tel: 06-21108633
Email: info@hetsteigerhouthuis.nl

Beoordeling

Het Steigerhouthuis

Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 404 beoordelingen
 
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram