Het Steigerhouthuis

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 357 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgen

Wij bezorgen onze steigerhout meubelen tegen meerprijs door heel Nederland en België (Alleen Vlaanderen) . (Wadden eilanden, de rest van België en Duitsland is op aanvraag)

Hoe werkt dit?

Als u een bestelling plaatst kunt u ervoor kiezen om de meubelen tegen meerprijs te laten bezorgen. De bezorgkosten die wij berekenen zijn: Heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) €39,- België (Alleen Vlaams Gewest) €89,- (De bezorgkosten zijn voor de gehele bestelling, NIET per meubelstuk) U kunt uw keuze van bezorging selecteren in het keuzemenu in de winkelwagen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op in welke week uw steigerhout meubelen klaar zijn en op welke dag deze bezorgd kunnen worden. In de week van levering geven wij u telefonisch de tijdsindicatie van de bezorging nog even door. Op de bezorgdag belt de koerier u 1 uur voor levering, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Aflevering:

De koerier komt meestal alleen, daarom vragen wij u ook om even mee te helpen uitladen. Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden, levert de koerier de meubelen tot naast de bus!!

Ook belangrijk:

Standaard leveren wij onze steigerhout meubelen compleet gemonteerd af. Daarom is het belangrijk om goed te kijken of dit bij u door de deur of tuinopening past. Als dit niet past, kunnen wij op verzoek de meubelen gedemonteerd leveren. Dit kunt u bij uw bestelling aangeven.

Superlage prijzen
Bezorgen en afhalen
Goede service en hoge kwaliteit
Op maat gemaakt
Geen aanbetaling

Contact

Sluisstraat 45
9636 AN Zuidbroek

(Alleen op afspraak)

Tel: 06-21108633
Email: info@hetsteigerhouthuis.nl

Beoordeling

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram